1

Temat: prosze o pomoc

nigdy nie mia?am kontaktu z laptopem,ale zmieniam prace i musze jaki? kupic
mysle o   
LAPTOP HP 6720s T2370 1,73GHz +2GB+120+LightScribe
co o nim sadzicie,czy karta graficzna moze obsluzyc tez gry?

2

Odp: prosze o pomoc

Napisz jak? kwot? masz przeznaczon? na laptopa, i do czego konkretnie chcesz go wykorzystywa??
G?ównie do gier?

3

W nowsze gry raczej nie pograsz na tym laptopie. Przede wszystkim dosy? s?aba karta graficzna i procesor. Jednak je?eli chodzi o starsze pozycje, to b?d? na nim dzia?a?. Co do firmy, HP to dobry wybór.

Ponawiam pytanie Krisa, napisz jak? kwot? jeste? w stanie wyda? oraz do czego b?dzie ci s?u?y? komputer. Bo bez tego ci??ko Ci poleci? co? konkretnego.

4

Laptop jest dobry, spokojnie nadaje si? do pracy biurowej, filmów, muzyki, przegl?dania internetu. Co do gier to z tymi wydanymi od 2006 roku b?dzie ci??ko. Za s?aba karta graficzna

5

Mój kumpel ma tego lapka, ?adnie wygl?da ale ma ma?o "dodatków".
Z grami nie ma raczej szans. Mój lapek te? ma X3100 i wydajno?? tego jest nizbyt zadowalaj?ca. Odpala?em na tym gr? Lost i nawet na najni?szych detalach nie da?o si? gra?. Przeszed?em za to na swoim lapku calego HL2 i sz?o w miar?.
Je?li chcesz gra? to szukaj czego? z Nvidia 8XXX na pok?adzie.

6

mam zamiar przeznaczyc ok.1600-1800zl,lapek ma sluzyc do pracy biurowej,prezentacji z filmikami,ale syn ma kilka gier np.wiedzmina i mysle o sprzecie,ktory moglby pogodzic te funkcje

7

Bardzo ci??ko jest znale?? co? do 1800z? co uci?gnie Wied?mina, chyba ?e jaki? Compal, ale tego nie polecam. Za troch? wy?sz? cen? mog? spokojnie poleci?

http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/204914

lub

http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/286623

Asus by? by zdecydowanie lepszy zarówno pod wzgl?dem wydajno?ciowym, jak i wytrzyma?o?ciowym. Do pracy biurowej oraz ogl?danie filmów nadaj? si? wszystkie wymienione modele.

8

Je?li ma to by? laptop do gier, to odradzam te polecone przez qiqqqa.
Nie maj? one bowiem najmocniejszych kart graficznych, tak wi?c o przyjemno?ci z grania mo?esz zapomnie?.

Do 2000 najlepszy b?dzie Compal FL90 i nie ma si? czego obawia?. Sporo osób kupi?o te laptopy i s? z nich zadowoleni. Lepszej konfiguracji nie otrzymasz za t? cen?.